Curs de specializare profesională, susţinut în limba ENGLEZĂ
PERSONAL HORECA PENTRU HOTELURI, RESORTURI ŞI VAPOARE DE CROAZIERĂ

Cursul de specializare “PERSONAL HORECA pentru HOTELURI, RESORTURI şi VAPOARE DE CROAZIERĂ” este organizat de Şcoală Naţională de Excelentă în Industria Ospitalităţii „Bella Italia” şi susţinut de T&D Manager-ul şcolii „Bella Italia”, Macovei Dorin.

Acest curs de perfecţionare se adresează persoanelor ce activează deja în hoteluri şi restaurante din România, cu un nivel mediu sau avansat al limbii Engleze, ce doresc să lucreze în Hoteluri, Resorturi şi la bordul celor mai luxoase Vapoare de Croazieră din lume.
Formatorul foloseşte metode internaţionale de instruire, bazate pe aplicabilitate imediată, care se axează pe interacţiunea directă, activa şi constructivă dintre participanţi şi formator. Dintre metodele şi instrumentele folosite menţionăm: expunere, discuţii dirijate, lucru în echipă, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări, exerciţii şi aplicaţii practice.

Prezentare detaliată Personal HoReCa.

Personal Horeca (4)Personal Horeca (5)

Prezentarea formatorului:

Personal Horeca (2)

Formatorul şi autorul acestui curs este Macovei Dorin, T&D Manager în cadrul Şcolii “Bella Italia”.
Studiile superioare, în specializarea Economia Comerţului – Turism şi servicii, sunt completate de numeroase cursuri şi specializări în domeniul HORECA efectuate în România şi peste hotare.
Acesta are o experienţă cumulată de peste 15 ani în Industria Ospitalităţii Interne şi Internaţionale, din care 8 ani în Industria Vapoarelor de Croaziere cu servicii de 5 stele, în cadrul celei mai mari Corporaţii din lume, ROYAL CARIBBEAN INTERNAŢIONAL.
În decursul anilor acesta a activat în departamentele F&B ale unor restaurante naţionale pe poziţii ca Ajutor Ospătar, Ospătar, Şef de Sală, Manager Restaurant, iar în Compania Royal Caribbean Internaţional pe poziţii de Waiter, Waiter Lead (Supervisor), MTD Host (Supervisor).

Scopul cursului:
Participanţii la cursuri vor dobândi competente generale si mai ales aprofundate despre organizarea, modul de lucru, excelente cunoştinţe specifice domeniului, Psihologie, Etica si Comportament al Consumatorilor Internaţionali, ce vor ajuta în obţinerea facilă a unui loc de muncă în departamentul F&B al acestor mari industrii Hoteliere şi de Croaziere de lux.
Activarea în cadrul unor mari Companii Hoteliere si de Croaziere de lux poate aduce satisfacţii materiale şi profesionale imense. Modul de lucru foarte organizat creează un mediu propice dezvoltării personale şi profesionale din multe puncte de vedere.

Personal Horeca (3)Personal Horeca (6)

Obiective:
Cursul îşi propune să ofere cunoştinţe aprofundate despre: modul de lucru, servirea, psihologia mediului de lucru internaţional, proceduri de servire şi terminologia ustensilelor folosite, meniuri, alergii, meniuri speciale în funcţie de religii şi obiceiuri culinare, ingrediente, sosuri, băuturi specifice, vinuri internaţionale, asocierea vinurilor cu meniurile servite, cultură, maniere şi preferinţe ale consumatorilor internaţionali, tehnici de vânzare, siguranţă personală, etica relaţiei interpersonala, etica relaţiei personal-client, igiena personală, igiena locului de muncă, siguranţă personală şi a celor din jur la locul de muncă.

Programa didactică:

  • Noţiuni introductive despre industria Hotelieră şi a Vapoarelor de Croazieră.
  • Psihologia mediului de lucru internaţional, diversitatea culturală şi religioasă.
  • Tehnici de servire şi terminologie.
  • Cunoaşterea preparatelor culinare, condimentelor şi a modurilor de preparare.
  • Cunoaşterea şi tehnica servirii băuturilor şi vinurilor internaţionale, tehnici de vânzare.
  • Meniuri, meniuri speciale în funcţie de alergii, diete, restricţii religioase.
  • Etica, Comportament, Cultură şi Preferinţele clienţilor internaţionali.
  • Norme de protecţia muncii, igiena individuală şi a locului de muncă.
Începerea cursurilor data de 15 a fiecarei luni
Durata  10 zile
Nr. de locuri  minim 6
Frecvenţa  lunară
Orar  6 ore/zi
Preţ  1.350 lei
Cerinţă obligatorie  limba engleză – nivel intermediar


Locaţia de desfăşurare – Brăila, Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Focşani, Timişoara

Prezentare detaliată Personal HoReCa.

Mai multe informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0747/117.773
şi pe e-mail [email protected].