Cursul de calificare pentru bucatar isi propune sa dezvolte abilitati de baza necesare sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale consumatorilor. Sub indrumarea maestrului in arta culinara cursantii masoara cantitatile
Cursuri

Curs Ospatar–Chelner
Cursul de formare pentru ocupatia ospatar – chelner – vanzator in alimentatia publica organizat de Scoala „Bella Italia” se adreseaza persoanelor care doresc sa se califice in aceasta meserie, care sunt pasionati de acest

Curs Barman
Cursul de formare pentru barman organizat de Scoala Bella Italia isi propune pregatirea unui profesionist flexibil, capabil de a desfasura cu eficienta si competenta toate activitatile legate de

Curs Receptioner
În orice hotel, „inima” este reprezentată de Recepţie. Recepţia este percepută ca fiind biroul front-office şi este responsabilă de primirea clienţilor, de informarea acestora, îndeplineşte funcţia de comunicare cu clienţii.

Curs Camerista
Cursul de formare pentru ocupatia camerista organizat de Scoala Bella Italia se adreseaza tuturor persoanelor intesesate de a obtine o calificare de camerista hotel in vederea ocuparii unui astfel de loc de munca

Curs Cofetar
Cursul de formare pentru Cofetar, organizat de Scoala „Bella Italia”, se adreseaza celor care doresc sa urmeze o profesie in domeniu, acelor persoane care pe langa pasiune doresc sa isi formeze o baza de

Curs Maestru in Arta Culinara
În PREMIERĂ la ŞCOALA BELLA ITALIA
Şcoală de Maestru în Artă Culinară CURS DE PERFECŢIONARE cu Maestru în Artă Culinară – PETRIŞOR TĂNASE

Curs Bucatar Sef / Specialist
Cursul de Bucatar Sef / Specialist (vegetarian / dietetician) organizat de Scoala „Bella Italia” isi propune specializarea cursantilor in analizarea si determinarea structurii si volumului

Curs Micii Bucatari
Programa se va baza pe un meniu sanatos conceput de Mihaela Bilic – medic nutritionist, autoarea cartii de nutritie: SANATATEA ARE GUST”, precum si de catre lectori prestigiosi ai Scolii Bella Italia.

Curs Somelier
Promovarea insuficienta a vinurilor in industria ospitalitații, pregatirea deficitara sau absenta somelierilor din restaurante, chiar si din cele de top sunt realitati in domeniul HoReCa din Romania.

Curs Personal Restaurant Hotel si Resort de 4* si 5*
Curs de perfecţionare profesională, susţinut în limba ROMÂNĂ sau ENGLEZĂ
PERSONAL RESTAURANT HOTEL ŞI RESORT DE 4* ŞI 5*

Curs Personal HoReCa
Curs de specializare profesională, susţinut în limba ENGLEZĂ
PERSONAL HORECA PENTRU HOTELURI, RESORTURI ŞI VAPOARE DE CROAZIERĂ

Cele mai bune cursuri
* Cursuri de calificare
* Cursuri de iniţiere
* Cursuri de specializare
* Cursuri de perfecţionare
* Şcoala micilor bucătari