Curs de perfecţionare profesională, susţinut în limba ROMÂNĂ sau ENGLEZĂ
PERSONAL RESTAURANT HOTEL ŞI RESORT DE 4* ŞI 5*

Cursul de PERFECŢIONARE A PERSONALULUI RESTAURANT HOTEL ŞI RESORT DE 4* ŞI 5* este organizat de Şcoala Naţională de Excelenţă în Industria Ospitalităţii „Bella Italia” şi este susţinut de Traineri cu o bogată experienţă Internaţională în cadrul Locaţiilor de 4* şi 5*.

Personal Restaurant (1)

Cursul se poate desfăşura în Locaţia Clientului sau în Locaţia Scolii “Bella Italia”.

Prezentare detaliată Personal Restaurant Hotel şi Resort.

Scopul cursului:
Acest curs de perfecţionare se adresează Hotelurilor si Resorturilor de înaltă clasă ce doresc sa aducă nivelul Serviciilor la un grad de Excelenţă prin Instruirea personalului cu ajutorul metodelor folosite în Industria Ospitalităţii Internaţionale în cadrul Locaţiilor de 4* si 5*, pentru îmbunătăţirea şi perfecţionarea continuă a Serviciilor prestate către Oaspeţi.
Formatorul foloseşte metode internaţionale de instruire, ORIENTATE ÎN TOTALITATE CĂTRE SATISFACEREA OASPEŢILOR, bazate pe aplicabilitate imediată, care se axează pe interacţiunea directă, activa și constructivă dintre participanţi și formator prin: expunere, discuţii dirijate, lucru în echipă, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări, exerciţii și aplicaţii practice.

Obiective:Personal Restaurant (2)
Cursul îşi propune să ofere cunoştinţe aprofundate despre: organizarea, modul de lucru, excelente cunoştinţe specifice domeniului, Psihologie, Etică şi Comportament al Locului de Muncă şi al Consumatorilor Interni şi Internaţionali, proceduri de servire şi terminologia ustensilelor folosite, meniuri, alergii, meniuri speciale în funcţie de religii şi obiceiuri culinare, ingrediente, sosuri, băuturi specifice, vinuri, asocierea vinurilor cu meniurile servite, cultură, maniere şi preferinţe ale consumatorilor internaţionali, tehnici de vânzare, etica relaţiei interpersonala, etica relaţiei personal-client, igiena personală, igiena locului de muncă, siguranţă personală şi a celor din jur la locul de muncă.

Programa didactică:

  • Noţiuni introductive despre Poziţia de Ospătar, Practici şi Proceduri Esenţiale.
  • Etică, Limbajul Corpului, Comportament la locul de muncă, Cultura şi Preferinţele clienţilor internaţionali.
  • Psihologia mediului de lucru internaţional, diversitatea culturală şi religioasă.
  • Norme de protecţia muncii, igiena individuală şi a locului de muncă.
  • Proceduri de servire specifice şi Terminologie.
  • Cunoştinţe aprofundate despre Meniuri, Meniuri speciale în funcţie de alergii, diete, restricţii religioase.
  • Cunoaşterea preparatelor culinare, condimentelor şi a modurilor de preparare.
  • Cunoaşterea şi tehnica servirii băuturilor şi vinurilor internaţionale.
  • Armonia Vinurilor cu Mâncarea, tehnici de vânzare.
  • Teste, Chestionare şi Filmuleţe practice, bazate pe Aplicabilitate.

Personal Restaurant (3)

Acest curs poate fi structurat, în funcţie de necesităţi şi complexitate, de la 2 la 5 zile.

Prezentare detaliată .Personal Restaurant Hotel şi Resort.

Mai multe informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0747/117.773
şi pe e-mail scoala@bella-italia.ro.