În PREMIERĂ la ŞCOALA BELLA ITALIA
Şcoală de Maestru în Artă Culinară CURS DE PERFECŢIONARE cu Maestru în Artă Culinară – PETRIŞOR TĂNASE

Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism România şi Şcoala Naţională de Excelenţă în Industria Ospitalităţii ­ Şcoala “Bella Italia” Brăila organizează CURS DE PERFECŢIONARE „MAESTRU ÎN ARTĂ CULINARĂ”.

Condiţii de acces:
• vârsta min. 28 ani
• experienţă în meseria de Bucătar de minimum 8 ani consecutivi
• membru permanent ANBCT
• diplomă de calificare
• studii min. liceu (cu sau fără diplomă de Bacalaureat)
• adeverinţă medic cu menţiunea „Apt pentru curs”
• analize: coprocultură, coproparazitologic

Loc de desfăşurare: Brăila, str. Plevna, nr. 176

Formator teorie şi instructor practică  -­ PETRIŞOR TĂNASE

Preţul cursului este de 3.000 lei.
Discount­uri:
– 5 % la 2 participanţi;
– 10 % la 3 participanţi;
– la 4 participanţi se oferă 1 loc gratuit, al 5­ lea.
Se asigură cazare şi masă în cadrul Campusului Bella Italia Brăila: 45 lei/pers/zi (cazare şi masa de prânz)

Cu ce trebuie să vină cursantul !!!
• echipament format din:
– pantalon negru;
– bluză albă, simplă fără inscripţionări;
– sabot negru / alb;
– set cuţite.

La absolvire se oferă:
• diplomă de Maestru în Artă Culinară recunoscută de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei;
• bluză personalizată;
• medalie.

Programa didactică:
– Organizarea producţiei culinare;
– Promovarea de tehnologii si preparate noi;
– Realizarea de specialităţi ale bucătăriei/cofetăriei naţionale şi internaţionale;
– Calculul consumurilor specifice la reţete;
– Realizarea de meniuri si preparate dietetice;
– Aplicarea legislaţiei şi reglementărilor legale specifice (sănătate, igiena, securitatea alimentară, securitatea muncii şi protecţia mediului);
– Realizarea de preparate tip catering şi banqueting;
– Management;
– Pedagogie

Relaţii la telefoanele: 0747/117.773; 0239/610.558